tiistai 20. joulukuuta 2011

Miehelle ensimmäinen kokemus maksullisella?

Jotkut miehet jää ensimmäistä kokemusta vaille teini-iässä. Syitä voi olla useita, eikä yksi ole toista huonompi. Jotkut haluaa "hoitaa homman" maksullisella.
Joksekin yksiselitteinen kantani on että EI, EI, EI.
Kaikilla on oma syynsä tähän, ja olipa se melkeinpä mikä tahansa niin maksullisen vastaanotolla käyminen ei ratkaise sitä. Siihen auttaa sitten jokin muu ammattilainen.
Ensimmäinen kokemus maksullisella ei myöskään poista poikuutta, vaan siinä on kyse enemmän siitä että pääsee eräänlaisen kynnyksen yli. Maksusta sekään ehto ei täyty.
Palvelun tarjoajalle taas kokematon asiakas voi olla suorastaan painajaismainen kokemus. Minulla on ollut kaksi näitä, joista toinen oli suht fiksu mutta toinen hermoili niin että hyvä kun sai seisomaan. Kunhan pääsi "peremmälle" (minä jouduin tietysti opastamaan "sinne"), tuli muutamassa työnnössä ja vietti loppuajan sulattelemassa kokemustaan. Meni rahat pitkälti hukkaan siltäkin, mutta minulla on policy että hinta on kiinteä tehtiin sitten mitä tahansa. Tapahtumalla ei ollut mitään yhteistä sen kanssa mitä miehellä olisi voinut olla parisuhteessa, ja joskus ajattelenkin että riistin häneltä jotain.
Otan vastaan kokemattomia miehiä vieläkin, ja pari onkin soittanut. Kerron kuitenkin asiat niinkun ne on ja suosittelen hakemaan apua ujouteen/epävarmuuteen/sosiaaliseen kanssakäymiseen/mihin milloinkin toisen alan ammattilaiselta. Toinen niistä onkin soittanut takaisin ja kertonut että sai asiansa kuntoon, ja kiitti vielä siitä kehotuksesta.
Joten miehet, tehkää itsellenne ja maksullisille palvelus ja hoitakaa se ensimmäinen kokemus omasta takaa. Niin on kaikille parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti