lauantai 17. joulukuuta 2011

"Minustako maksullinen"?

Jotkut on varmasti eksynyt lukemaan blogia koska miettii jos itseään myyminen olisi tapa rahoittaa opiskeluja tai saada lisätienestiä. Pääsääntöisesti voi sanoa että jos tätä miettii niin sitten harkitsee aivan väärää ammattia (me jotka tätä teemme emme paljoa mieti, vaan tiedämme mitä teemme ja sopeudumme itse hommaan). Ala on loppujen lopuksi aika ankara, ja pidemmän päälle pystyy oikeasti menestymään vain jos on nuori, hyvännäköinen ja kykenee kalastamaan oikeanlaisia asiakkaita. Vain harva yli 35-vuotias pystyy edes jollakin tapaa elättämään itsensä tällä ammatilla, varsinkin jos ei ole asiakkaita ennestään, vaan heidän tapauksessa kyse on yleensä lisätienestin hankkimisesta. Jos pitää ilmoitusta jossain niin tulee enemmän yhteydenottoja kun mihin pystyy vastaamaan, mutta suhteellisen harvasta on mahdollista saada oikea asiakas.
Kehon on oltava kunnossa. Toinen varsinainen hankinta (ensimmäinen oli iso läjä kondomeja, muutama lelu ja yksi asuste) ammattiin liittyen oli kuntoiluvälineet, eli oviaukkoon asennettava leuanvetotanko, punnerruskahvat, hyvät lenkkitossut ja painot jalkoja varten niin että pystyy paremmin treenaamaan vatsalihaksia. Myöhemmin aloin harrastamaan krav magaa aivan oman turvallisuuteni tähden.
Sitten psyyke... maksava, asiallinen asiakas on, uskokaa tai älkää, yleensä jotain mitä ei ole varaa päästää menemään. Se ei toimi että ottaa vastaan vain 18-30-vuotiaita, hoikkia miehiä sixpäkillä. Vaatii jossakin määrin luonnetta feikata uskottavasti kun melkein 70-vuotias mies jyystää minkä jaksaa ja läähättää naamalle. Eikä tämänikäisille suuhygienia ole se ykkösjuttu. Tai sitten vierailee aviovuoteessa kun muu perhe on poissa kotoa tai sitten asiakas haluaa vain istua ja jutella, ja usein kertookin siis aivan uskomattomia asioita. Haluankin ajatella että minulle maksetaan ensisijaisesti vaitiolosta, ja vasta toiseksi siitä että luovutan kehoni asiakkaan käyttöön.
Sitten on tosiaan ne jotka haluaa tehdä aika rajuja asioita ja olettaa saavansa ne maksusta.
Mutta ei. Normiasiakas on kuitenkin parisuhteessa tai avioliitossa oleva työmatkalainen jolla on ilmeisesti tapana käydä vieraissa aina tilanteen salliessa, eikä halua mitään ekstraa.
Summa sumarum. Jos ajattelette "pitäisikö myydä itseäni", niin parempi keksiä jotain muuta. Jos päässä taas liikkuu "aion myydä itseäni ja haluan aloittaa mahdollisimman fiksusti", olet luultavasti oikeaa ainesta. Voitkin tehdä testin ottamalla ruotsinristeilyn, makaamalla sen aikana 4-6 vähemmän-hyvännäköisen miehen kanssa (mukaan olisi hyvä saada ainakin yksi lievästi humalainen, toinen lihava ja kolmas vähintään 30 vuotta vanhempi) ja katsomalla jos kestäisit pidemmän päälle. Ruotsinristeily koska niillä voi suht huoletta pyörittää miehiä tällä tavalla, ja miehet lähtee yleensä lautalle nimenomaan naimaan. Sitten tämä vaatii tosiaan raudanlujaa psyykettä ja periksiantamattomuutta. Kolmanneksi, tätä ei voi tehdä ikuisesti vaan minulle kyse on enemmän opintojen rahoittamisesta.
Jos vieläkin tuntuu siltä että haluaa kokeilla, niin olkaa hyvät kunhan tosiaan huolehditte turvallisuudesta.

Terveisin,
Neitsytportto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti