keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Eksklusiivisesti yhtä varten

Joku kertoi saaneensa tarjouksen että olisi vain yhden asiakkaan käytössä kerralla. Minä olen suostunut tällaiseen yhden kanssa.
Mies oli noin 35-vuotias, eronnut etäisä. Kävi ensin muutaman kerran normivastaanotolla, ja käyttäytyi kaikinpuolin fiksusti. Ehdotti sitten että olisin hänen ainakin kuukauden, ja että maksaisi ennalta sovitun summan etukäteen MUTTA oltaisi ilman kondomia sovittuna aikana. Mies vaikutti fiksulta, joten sovittiin tapaamisten lukumäärä ja vasteaika määrätylle kuukaudelle, hommattiin testitulokset ja mies maksoi. Useimmat ei ikimaailmassa suostuisi ilman kondomia, mutta tiesin miehen ja tosiaan meille tehtiin kaikki testit etukäteen. Tilanne oli toisinsanoen loppujen lopuksi turvallisempi kun kännipanot tai jotkut alkavat parisuhteet.
Avaintieto on se voiko asiakkaaseen luottaa. Miksi se haluaa maksaa 4500 käteisenä ventovieraalle seksistä kun kerran saman saa kaivamalla netistä tyttöystävää ehkä viikon? Jos miehellä on suhde ennestään ja käy maksullisella niin melko täydellisellä varmuudella se ei ole sen ainoa hoito ja testitulokset on käytännössä yhtä tyhjän kanssa.
Minun kannalta juttuna oli se että sai tutun ja turvalliseksi tiedetyn miehen ja hyväksyttävän kk-tilin. Muuten olisin joutunut mahdollisesti istumaan tuntikaupalla treffipalstoilla ja chattihuoneissa kalastamassa asiakkaita sille kuukaudelle.
Tuntitaksasta pidin kiinni. Palkkioni määräytyi suoraan haluttujen tuntien mukaan, enkä myöntänyt mitään alennuksia.
Haittapuolena voisi mainita etten voinut/halunnut olla muiden kanssa sinä aikana kun odotettiin tuloksia.
Tämä tapahtui kun olin suhteellisen tuore alalla. Nykyään on enemmän vanhoja asiakkaita, enkä todennäköisesti enää suostuisi moiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti